Nieuws

Sinds de start van Static Paper in 2005 heeft het product al veel media aandacht gekregen. Onderstaand vindt u de opmerkelijkste nieuwsberichten.

VAN AS viert haar 80ste verjaardag

Dit jaar viert Van As haar 80 jarig bestaan. In deze roerige tijd zeker iets om even bij stil te staan. De derde generatie Van AS is zeer trots dit heugelijke feit te mogen vieren en aan het roer te mogen staan van dit prachtige familiebedrijf met diverse noviteiten.

Lees meer »

Bekendmaking ‘Beste Winkelketen van Nederland’

De categoriewinnaars van de publieksprijs ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland 2013 zijn bekend. Maandag 30 september was het zover en uiteraard waren wij erbij in Amsterdam!

Lees meer »

VAN AS +Scolor partner Beste Winkelketen van Nederland

Wij hebben gekozen om partner te worden van “de beste winkelketen van Nederland” en “Retailer of the Year”. Om de markt waarin onze klanten opereren zo goed mogelijk van dienst te zijn, is het voor ons van essentieel belang om diepgaande kennis van de retailbranche te hebben.

Lees meer »

Derde generatie met innovatief drukwerk

‘Recentelijk hebben wij bezoek gehad van de Financiële Telegraaf. Er zijn foto’s genomen en een interview werd afgenomen. Dinsdag 7 mei 2013, verscheen er een mooi artikel in het dagblad. Zie hier het resultaat.

Lees meer »

Static Paper op Retail Event 2013

Nederland krijgt weer een vakbeurs voor het traditionele retailkanaal. Op 27 & 28 maart is Expo Houten het centrum voor de retailsector in Nederland. Een vakevenement dat de retailers meeneemt naar de toekomst en bedient met een representatief en vernieuwend aanbod aan producten en diensten.

Lees meer »

Gezinsuitbreiding bij Static Paper!

Naast Static Paper in offset en Static Paper Digital is er nu ook Static Paper Outdoor en Static Paper Digital grootformaat. Dit betekent dat VAN AS nu echt in alle behoeften kan voorzien als het gaat om statisch plakken.

Lees meer »

Finale strijd om Beste Retail Excellence-idee gestart.

Static Paper, FlowFabric en Jutten Simulation zijn de laatste genomineerden in de rij van de tien uit te reiken ING Retail Jaarprijzen 2011. Deze drie toeleveranciers en tevens businesspartner van de ING Retail Jaarprijs zijn afgelopen week door de jury genomineerd.

Lees meer »

‘Paashazenplaag’ in Sophia Kinderziekenhuis

donatie Sophia Kinderziekenhuis

In het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam kan het dezer weken niemand ontgaan dat pasen eraan komt. Overal in het ziekenhuis zijn hazen te vinden: op de ramen, tegen de bedden, tegen de muren en op deuren.

Lees meer »

Static Paper blijkt ideaal medium voor guerilla-acties

Om Digidaantje meer bekendheid te geven ontwikkelde GeldXpert het idee om 's nachts overal het opvallende Digidaantje-logo op te plakken. De keus voor papier was snel gemaakt : Static Paper, de statische papiersoort die Van As Drukwerk in Oud-Beijerland exclusief voor de Benelux levert.

Lees meer »

Ook Albert Heijn kiest voor Static Paper

'' Albert Heijn had met name interesse in de toepassing als statische raamsticker. De voordelen van Static Paper zijn dat het papier heel gemakkelijk aan te brengen is en daarna net zo makkelijk weer is te verwijderen. De raamsticker trekt zich vanzelf vast. Hierdoor ontstaan er geen bubbeltjes en blijft de werking tot zes maanden in tact.'', legt accountmanager Rinske van As uit.

Lees meer »

Kleinere oplagen drukken met Static Paper

Na maanden van ontwikkelen en testen is VAN AS er inmiddels in geslaagd om ook digitaal drukken op Static Paper mogelijk te maken. Onder de naam 'Static Paper Digital' kan VAN AS het procédé ook aanbieden vanaf circa 20 stuks. Rinske van As: "Door de mogelijkheid van digitaal printen blijft Static Paper Digital ook prijstechnisch aantrekkelijk."

Lees meer »

Static Paper genomineerd voor Gouden Z

De Gouden Z is een initiatief van de brancheorganisatie KVGO waarbij jaarlijks door een deskundige jury een 100 tal inzendingen, verdeeld over 5 categoriën, wordt beoordeeld.

Lees meer »