Ook Albert Heijn kiest voor Static Paper

'' Albert Heijn had met name interesse in de toepassing als statische raamsticker. De voordelen van Static Paper zijn dat het papier heel gemakkelijk aan te brengen is en daarna net zo makkelijk weer is te verwijderen. De raamsticker trekt zich vanzelf vast. Hierdoor ontstaan er geen bubbeltjes en blijft de werking tot zes maanden in tact.'', legt accountmanager Rinske van As uit.

Met de aanwezigheid op de vakbeurzen Marcom en Promz heeft Van As Drukwerk al veel nieuwe relaties weten te interesseren voor Static Paper. Het papier is afkomstig uit de Verenigde Staten. Door de statische lading blijft Static Paper plakken op alle nagenoeg gladde oppervlakken, zoals ramen, deuren en wanden. De statische werking blijft drie tot zes maanden lang van kracht. Belangrijk voordeel is de eenvoudige toepassing: het papier hecht zich direct vast en bij verwijdering blijft geen lijmlaag achter.

” Albert Heijn had met name interesse in de toepassing als statische raamsticker. De voordelen van Static Paper zijn dat het papier heel gemakkelijk aan te brengen is en daarna net zo makkelijk weer is te verwijderen. De raamsticker trekt zich vanzelf vast. Hierdoor ontstaan er geen bubbeltjes en blijft de werking tot zes maanden in tact.”, legt accountmanager Rinske van As uit.

Recent introduceerde Van As Drukwerk nog een innovatie; Static Paper Digital, dat het mogelijk maakt om Static Paper in te zetten bij zeer kleine oplagen.