Informatie

Hé, wat is dat voor papier?

Het is geen sticker. Maar het blijft wel plakken. Rara wat is het? Goed geantwoord: Static Paper. Het is – even voor de techneuten onder u – propyleen met een statische lading. Daardoor hecht Static Paper zich probleemloos vast aan elke oppervlakte die je met een beetje fatsoen glad of een beetje glad kunt noemen. Ramen en deuren natuurlijk, maar ook spiegels, muren, plafonds, autoruiten, paskamers en nog een heleboel toepassingen die u zelf spontaan ook al in gedachten schieten. (Mits het maar schoon en droog is.) Want de gebruiksmogelijkheden van Static Paper zijn, even tellen, ongeveer eindeloos.

Neem gerust een kijkje bij de voorbeelden

Lijmresten zijn verleden tijd

Static Paper laat zich probleemloos opplakken, maar ook moeiteloos weer verwijderen. Geen lijmresten dus. Daardoor is het ook een interessant medium als u per sé de ondergrond schoon wilt houden. Het statische papier blijft maandenlang z’n werk doen. Minimaal vijf maanden, maar acht maanden is geen uitzondering. En al die tijd blijft een boodschap op Static Paper z’n ‘kleefkracht’ behouden. Het is een medium dat uitnodigt om steeds weer ergens anders op te plakken. Is dat niet de droom van een beetje adverteerder?

Een beeld zegt nog altijd meer dan duizend woorden. Bekijk daarom onderstaand filmpje om het gemak van Static Paper te ervaren.