Static Paper genomineerd voor Gouden Z

De Gouden Z is een initiatief van de brancheorganisatie KVGO waarbij jaarlijks door een deskundige jury een 100 tal inzendingen, verdeeld over 5 categoriën, wordt beoordeeld.

Per categorie worden drie bedrijven genomineerd. Tijdens het door het KVGO georganiseerde Gouden Z gala op 9 december in Nijkerk werden de drie genomineerden per categorie voorgesteld en werd de winnaar van de Gouden Z Award bekend gemaakt. In de categorie Innovatie was Static Paper bij de drie genomineerden maar ging de Award naar Repro van der Kamp met de door haar ontwikkelde toepassing van `digitaal zeefdrukken´.

Speciaal voor deze avond hebben we een set Static Paper ansichtkaarten ontworpen met daarop teksten die verwijzen naar de `plak´-mogelijkheden van Static Paper zoals “Plak me dan als je kan” en “De plakkans is hier wel héél erg groot” en “Vanavond blijven we allemaal lekker plakken”. De kaarten werden onder andere gebruikt om tijdens het gala `wild´ te plakken en de reacties waren onverdeeld positief. Hoewel we uiteindelijk net naast de Award grepen, was de avond een groot succes met veel positieve reacties op ons nieuwe product Static Paper.