Raamstickers zonder lijm!

Raamstickers kunnen mooie decoratie vormen voor uw ruiten, spiegels, autoruiten, etc. De lijmresten die raamstickers achterlaten als u ze weer verwijdert, zijn echter minder mooi. Met Static Paper is dit probleem verleden tijd!

Raamstickers van Static Paper zijn statisch geladen, waardoor ze moeiteloos aan te brengen en te verwijderen zijn. Raamstickers van Static Paper kunt u op alle gladde en zelfs minder gladde oppervlakken aanbrengen.

Raamstickers van Static Paper blijven gegarandeerd minimaal 5 maanden plakken. Afhankelijk van het oppervlak kunnen de raamstickers zelfs 8 maanden hun plakkracht behouden.

Omdat de raamstickers niet met lijm worden bevestigd, kunt u er leuk mee variëren. Verplaats de raamstickers gerust, ook op hun nieuwe plek zullen de raamstickers namelijk weer gewoon plakken!

Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden voor raamstickers? Of wilt u een keer met uw eigen ogen zien hoe onze raamstickers werken? Wilt u vrijblijvend een brochure aanvragen? Neem dan contact met ons op!

donatie Sophia Kinderziekenhuis